Escultures anamòrfiques en metacrilat
 
07/09/2021

Pierre Brault és un artista que pren l'entomologia i els animals per realitzar escultures en metacrilat.

Superposant i acoblant diferents peces de metacrilat crea una multiplicitat de colors i matisos. Per refracció, la llum natural s'acoloreix i revela formes i ombres a la paret. Aquesta combinació d'espectacles de llum influeix directament en la nostra percepció, transformant l'obra i el seu entorn en una abstracció acolorida i poètica.

 

 


Vacances 2021
 
06/08/2021
Estem de vacances fins al 22 d'agost.   

 


  The Plastic Museum, el primer museu 100% reciclable de el món, ja desmuntat i en camí de ser reciclat  
 
14/07/2021

Construït íntegrament amb plàstics s'ha desmuntat per reutilitzar i reciclar tant el terra com les parets i sostres, i crear així amb aquests materials uns productes nous que formaran part de la col·lecció "Jo abans era un museu".

 

The Plastic Museum ha complert amb el seu objectiu principal; traslladar la importància que reutilitzar i reciclar tenen a l'hora de treure el màxim profit dels plàstics. A més, ha demostrat, que el plàstic és essencial, exposant als visitants objectes fonamentals per a la cura sanitària, la comunicació, la construcció, l'alimentació i la mobilitat sostenible, entre d'altres sectors.

 

Així mateix, ha mostrat de manera molt visual que el problema no és el material, sinó la deficient o nul·la gestió dels residus o l'ús irresponsable d'ells. 
 

 


17 M, dia mundial del reciclatge
 
17/05/2021
 Com a empresa dedicada a la fabricació i distribució de productes plàstics, treballem diàriament per ajudar activament a l'avanç cap a un món més sostenible.

 

Fabriquem i subministrem materials plàstics d'alt rendiment que ajuden a la optimització dels recursos gràcies a la seva llarga durabilitat, baix pes i de la infinitat d'utilitzacions a les que donen resposta.

 

La nostra cartera de productes s'amplia constantment amb materials reciclables i reciclats.

 

Fabriquem metacrilat de colada reciclat, POLICRIL RECICLED, produït exclusivament amb monòmer (R-MMA) de metil 100% reciclat.

 

IRPEN i la indústria plàstica en general fa seu el lema Reduir, Reutilitzar i Reciclar, però perquè aquestes 3R funcionin és necessària la corresponsabilitat de totes les parts implicades, per a solucionar de manera significativa el problema dels residus: el fabricant, el distribuïdor, el consumidor, el processador i l'administració. Entre tots podem ser la solució si ens responsabilitzem de el problema sent partícips del canvi
 

 


The Plastic Museum
 
11/05/2021

Inaugurat a Madrid The Plastic Museum, el primer museu de l'món 100% reciclable.

Situat davant el Museu Reina Sofia és un museu molt particular on el protagonista és el plàstic.

The Plastic Museum, té com a objectiu mostrar el paper vital que els plàstics juguen en les nostres vides. A través de tres sales, el museu es presenta com un espai transformador que cerca un canvi de percepció del plàstic com a material sostenible.

Aquest museu efímer, també construït en plàstic, estarà obert a el públic de manera gratuïta fins al 16 de maig. I el dia 17, coincidint amb el Dia Mundial del Reciclatge, es desmuntarà per reutilitzar totes les seves peces. 
 

 


ROVILUX BS1, plaques de polièster amb classificació B-s1-d0
 
05/05/2021

ROVILUX BS1, plaques de polièster amb classificació B-s1-d0

Les plaques de polièster ROVILUX BS1 compten amb el Certificat de Reacció a el foc segons EN 1350-1 obtenint una classificació Bs1d0.

 

Presenten unes excel·lents propietats ignífugues que eviten la propagació de foc. Estan ideades per oferir solucions en cobertes i parets translúcides aptes per il·luminar les zones interiors, ja siguin en cobertes longitudinals (entre cavallet i ràfec), o transversals contínues, realitzades sobre cobertes cegues de xapa metàl·lica o panell aïllant.

 

Les plaques ROVILUX BS1 estan produïdes en continu i reforçades amb fibra de vidre, i incorporen un recobriment gel coat que li aporta protecció en aplicacions exteriors.

 

 


Nova obra en AK 14
 
29/04/2021

A la pista esportiva de l'CEIP Mare de Déu dels Àngels, a Ravelo (Tenerife), s'han utilitzat sistemes de policarbonat cel·lular autoportants. Concretament AK14, en panell de 25 mm de gruix amb diferents colors d'acabat.

El resultat és una construcció molt atractiva amb una façana lleugera. La combinació de diversos colors freds, dota a l'edificació d'una forta personalitat. 
 

 


Aplicacions en metacrilat: Alimentadors per ocells
 
12/02/2021

Dissenyades per poder gaudir d’una visió del ocell quan mengen .

Fabricades amb metacrilat (mate a les dues cares) te una estètica moderna i minimalista, perfecte per als observadors d’ocells amants de la natura.

El doble acabat mat difon la llum subtilment al seu pas. Cada alimentador d’ocells es pot enganxar a una finestra amb una ventosa de silicona o penjar-lo d’un arbre amb cordes de cotó. 
 

 


AK 10 - Edifici d'Oficines seu "Lleó Research S.L."
 
14/01/2021

Recentment s'han dut a terme les obres de construcció de la nova seu d'oficines de "Lleó Research S.L.", obra de l'estudi Virginia arquitectura. Aquest edifici es planteja com un lloc de treball on les zones d'oficines s'organitzen longitudinalment en dos blocs buscant la millor orientació i la llum més agradable per treballar, al voltant d'un espai central a doble altura que els connecta.

 

L'acurada elecció dels materials en aquest espai, com són el paviment de moqueta "empedrada amb zones verdes", els paraments verticals, i la coberta ondulant a manera de gran claraboia, proporcionen una llum tamisada aconseguida mitjançant l'ús dels nostres sistemes encadellats de policarbonat cel·lular AK10 en espesor.40 mm, aconseguint la seva màxima expressivitat durant la nit amb l'espai il·luminat.

 

El recinte es converteix en una prolongació de l'exterior, donant lloc a un àmbit de relació, esplai i treball col·lectiu.

 

 


Els nostres millors desitjos ...
 
22/12/2020

 

... per aquestes festes i proper any.

 

 

 


Sistemes a la Ciudad Deportiva del Celta de Vigo
 
03/12/2020

A la vila de Mos recentment s'ha finalitzat la construcció de la Nova Ciutat Esportiva de el Celta de Vigo.

 

L'edifici es resol mitjançant la creació d'espais que responen de manera òptima a l'ús requerit, amb un disseny mediambiental sostenible i amb els mínims costos de manteniment.

 

La coberta de l'equipament s'estén pel terreny i alberga als diferents cossos independents que contenen el programa funcional de l'edifici. Aconseguint la màxima permeabilitat diluint el límit entre l'exterior-interior.

 

Per aconseguir aquests objectius, el tancament s'ha resolt amb una pell lleugera de sistemes de policarbonat cel·lular AK10 a 20 i 40 mm. Aquesta textura es va estenent pels diferents cossos que componen el conjunt, jugant amb el concepte de la doble pell, unes vegades translúcida, altres opaca, generant diferents ambients a l'interior de l'edifici segons sigui necessari. 
 

 


Nou POLICRIL RECYCLED, Metacrilat de colada reciclat
 
17/11/2020

Presentem a el mercat POLICRIL RECYCLED, una nova generació de plaques de metacrilat de colada, respectuoses amb el medi ambient i produïdes a base de matèries primeres reciclades.

Una de les característiques més important del metacrilat és que pot reciclar-se a la seva matèria primera original en innombrables ocasions sense perdre cap de les seves propietats.

IRPEN està fermament convençuda que l'economia i el medi ambient han d'anar de la mà per avançar cap a un món més sostenible.

No dubti en contactar amb nosaltres per a qualsevol sol·licitud que pugui tenir al respecte del nostre nou POLICRIL RECYCLED. 
 
fulletó

 


Aplicacions en Policarbonat cel·lular
 
04/11/2020

Grans portes abatibles translúcides de AKYVER permeten separar o unir espais. D'aquesta manera, la configuració varia per donar resposta a les necessitats de cada moment.

 

 


Aplicacions en Sistemes de Policarbonat Cel·lular
 
21/09/2020

En les recentment inaugurades instal·lacions de la Casa SEAT a Barcelona, podem apreciar l'ús de Sistemes de Policarbonat Cel·lular AK10 a 20 mm.

 

Es van utilitzar com a material d'acabat de el mur de suport del recinte de comunicació vertical. La combinació del material amb les escales mecàniques i les llums de colors canviants ubicades al xassís d'aquestes, donen com a resultat un espai de comunicació summament avantguardista.

 

 


Pèrgola en Policarbonat Compacte
 
08/09/2020
Pèrgola d'accés al port de Raos (Santander) realitzada en Policarbonat compacte PC 31 (Solar Smart), color solar olympic amb protecció UV en les dues cares.   

 


Horari de les nostres dependències.
 
01/09/2020

Els  informem que Totes les nostres dependències estan obertes i les atendrem, acord amb les oportunes mesures de protecció, en horari:

 

Dilluns a dijous: 8:00 a 13:30 i 14:00-17:00

(Las Palmas i Tenerife 7:30 a 13:30 i 14:00-16:30)

 

Divendres: 8:00 a 14:30

                                                 (Las Palmas i Tenerife 7:30-14:00) 
 

 


Nova delegació a Tenerife
 
01/09/2020

Ens complau comunicar-li que hem inaugurat una nova delegació a TENERIFE.

Fidels a el compromís de PROXIMITAT les nostres noves instal·lacions se sumen a les ja existents a: Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Sevilla, Vigo, Palma de Mallorca, Bilbao, Las Palmas de Gran Canària i Saragossa.

 

 


Mesures de protecció en AKYVER
 
25/08/2020

A les àrees de servei de les autopistes franceses podem trobar mampares d’ AKYVER (policarbonat cel·lular) per separar els clients mentre esperen que la màquina de vending prepara el café.

 

 


Període de vacances.
 
24/07/2020

Amb motiu de el període de vacances d'estiu 2020 l'informem que les nostres delegacions romandran tancades del 10 al 21 d'agost.

 

 


Horari d'estiu
 
02/07/2020

Els informem que totes les nostres delegacions estan obertes i que els atendrem en horari d'estiu acord amb les oportunes mesures de protecció:

 

Dilluns a divendres: 8:00 a 14:30

(Canàries 7:30-14:00)

Vigent fins al 2020.08.31 
 

 


Dia mundial del reciclatge
 
17/05/2020

Avui, diumenge 17 de maig, és el dia mundial del reciclatge.

La necessitat de crear barreres de protecció davant el contagi de la COVID-19 ha portat als nostres supermercats, farmàcies, restaurants i una infinitat de llocs públics nombroses mampares de metacrilat.

Alguns es pregunten què serà de totes aquestes mampares de metacrilat quan tot això acabi, ¿seran un munt més de residus? ¡Rotundament no! Els que treballem en aquest sector ens hem vist moltes vegades injuriats per crítiques que acusaven el sector del plàstic de ser un dels causants directes de la crisi climàtica. Res més lluny de la realitat, el metacrilat és un termo-plàstic 100% RECICLABLE.

Mampares, rètols, urnes ... qualsevol element de metacrilat, si un dia no ho volem, es pot RECICLAR a el 100% convertint-se en monòmer de metil (matèria primera) amb la qual es fabricaran noves plaques de metacrilat.

Per l'exposat en IRPEN celebrem avui el dia mundial del reciclatge, orgullosos com a fabricants de metacrilat de contribuir a l'economia circular en la recerca d'un planeta més sostenible. 
 

 


Horario de nuestras dependencias.
 
08/05/2020

Les informamos que debido a la situación generada por el COVID nuestro horario a partir del 11/05/2020 será:

 

Lunes a jueves: 8:00 a 13:30 y 14:00 a 17:00

(Delegación Canarias: 7:30 a 13:30 y 14:00 a 16:30)

 

Viernes: 8:00 a 14:30

(Delegación Canarias: 7:30 a 14:00) 
 

 


Mampares en vehicles de transport públic.
 
06/05/2020

Les plaques PC 08 LEXAN (MRE5) són un material per envidraments transparents per a aplicacions planes. Resistent als raigs UV, les propietats intrínseques del policarbonat LEXAN combinat amb la seva superfície de doble recobriment proporcionen:

• Alta resistència a l'impacte.

• Excel·lent qualitat òptica.

• Gran resistència al ratllat, gràcies al seu tractament pel qual es ratllen molt menys que el PC estàndard.

• Resistència al grafiti

• Excel·lent rendiment en tot tipus de clima.

 

La situació actual ha disparat la demanda de mampares de protecció.

El seu ús en vehicles de transport públic (taxis, autobusos, trens ...) està regulat per la CE establint uns exigents paràmetres de reacció a foc.

En IRPEN disposem de plaques de Policarbonat Compacte, PC 08 LEXAN (MRE5) que compleixen la regulació Europea (ECE Regulation No. 118) el que converteixen aquest material en l'idoni per a aquest tipus d'instal·lacions.

 

 


ACRILNET. Com netejar les mampares de Metacrilat?
 
29/04/2020

La crisi sanitària causada pel COVID ha potenciat la instal·lació de mampares de metacrilat com a elements de separació i protecció.

 

IRPEN ha desenvolupat ACRILNET, producte destinat a la neteja de metacrilat.

ACRILNET té una doble acció, neta i fa conductora la superfície de la metacrilat per tal de descarregar l'electricitat estàtica. Amb un adequat agent antiestàtic en dissolució aquosa s'aconsegueix netejar la placa i protegir-la durant molt de temps de les càrregues estàtiques, evitant així l'atracció de pols.

 

ACRILNET es presenta en dos formats:

Ampolla de 500 cc. amb tap dosificador.

Garrafa de 5 litres 
 

 


Pantalles de protecció davant el Covid en AKYVER
 
27/04/2020

Les parets protectores de policarbonat cel·lular AKYVER son eficient protecció evitant la projecció de gèrmens i microbis patògens.

Rígides i amb una bona transmissió de llum asseguren comoditat i protecció en el lloc de treball.

Les parets es poden netejar i desinfectar regularment.

 

Solucions AKYVER.

Solucions de gestió per a la indústria

Parets amb rodes mòbils per organitzar l'espai en fàbriques o tallers.

Parets fixes que garanteixen bona llum per crear espais en ambients comercials o industrials.

 

Solucions lleugeres per a estacions de treball (oficines, escoles, etc.)

Parets translúcides, solucions òptimes i lleugeres per a protecció i separació en llocs propers. (Oficines, aules, restaurants, recepció pública, etc.). 
 

 


Mampares de protecció anti contagi
 
21/04/2020
 

Molts establiments (farmàcies, supermercats, restaurants ...) estan instal·lant mampares de metacrilat (Policril) o Policarbonat Compacte (PC 05 - PC 01) que permetin garantir la protecció i la seguretat dels seus treballadors i usuaris, minimitzant en el possible contagis involuntaris.

Tots dos materials compleixen amb els requeriments òptims per a aquest tipus de proteccions:

• Màxima transparència

• Fàcil i ràpida instal·lació

• Estabilitat davant agents de neteja

 

 


Col·laboració amb el Projecte SOS Màscares.
 
17/04/2020

IRPEN ha col·laborat amb el projecte SOS Máscaras amb la donació de Policarbonat Compacte incolor d'1 mm per a la realització de pantalles facials de protecció que són donades a organismes i treballadors que estan a primera línia de lluita contra el Covid-19.

 
Projecte SOS Máscaras

 


Continuem amb la nostra activitat
 
14/04/2020
 

Passat el període de Setmana Santa i després reforçar les mesures per garantir la seguretat dels nostres clients, proveïdors i treballadors, seguim amb la nostra activitat empresarial amb la màxima normalitat que la situació ens permet.

Recordar-li que els nostres canals de contacte, telèfon i correu electrònic segueixen operatius reforçant-se amb teletreball. L'atenció presencial a les nostres oficines / magatzems es realitza en horari reduït de 8: 00h a 14: 30h.

Fins a nou avís seguirem les mesures i recomanacions que dictin les autoritats pertinents.

Esperem disculpeu els possibles inconvenients que aquesta situació pugui causar.

Salutacions cordials.

 

 


Com aprofitar el confinament i seguir en forma
 
02/04/2020

Uns retalls de PVC de 19mm, uns cargols, molt d'enginy i gran habilitat manual són suficients per convertir una bicicleta de muntanya en una d'estàtica per poder seguir fent exercici durant el confinament.

 

 


Comunicat IRPEN SAU respecte a la situació creada pel COVID-19
 
18/03/2020

Davant l'excepcional situació causada pel COVID-19 volem informar-li que, després d'adoptar totes les mesures per garantir la seguretat dels nostres clients, proveïdors i treballadors, seguim amb la nostra activitat empresarial amb la màxima normalitat que la situació ens permet.

 

Recordar-li que els nostres canals de contacte, telèfon, mail segueixen operatius reforçant-se amb teletreball. L'atenció presencial a les nostres oficines / magatzems es realitza en horari reduït de 8: 00h a 14: 30h.

 

Fins a nou avís seguirem les mesures i recomanacions que dictin les autoritats pertinents.

Esperem disculpeu els possibles inconvenients que aquesta situació pugui causar.

 

 

Salutacions cordials.

 

 


Envidrament en Policarbonat compacte.
 
10/03/2020
S'ha fet servir PC 05 (incolor 5mm, amb tractament UV en ambdues cares) per al vidre de el poliesportiu de La Puebla de Valverde (Teruel).   

 


  PVC en escaparatisme  
 
27/01/2020

PVC imprès  i fresat com a element per a la publicitat en ús interior.

De pes lleuger, duradores i versàtils les plaques de PVC poden ser pintades, impreses, gravades o transformades fàcilment.

 

 


Els nostres millors desitjos ...
 
19/12/2019

... per aquest Nadal i el 2020.

 

 


Projectes de disseny i il·luminació amb metacrilat
 
05/12/2019

Aquest Nadal recorrent el Passeig de Gràcia de Barcelona podem gaudir d'un espectacle visual molt interessant tant de dia com de nit. Papallones de metacrilat sobrevolen el cel de la Ciutat Comtal aconseguint que els vianants gaudim de la singular escena.

 

Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica. 
 

 


Estands en Sistemes
 
28/10/2019

El passat mes d'agost, a la Fira Internacional de Mostres d'Astúries (FIDMA), el Grup HUNOSA va inaugurar el seu nou estand obra de l'arquitecta Ana Primo de la Torre.

 

Aquest espai conjuga la tradició amb la modernitat mitjançant la barreja dels seus materials, una càlida estructura de fusta combinada amb un tancament lleuger de sistemes de policarbonat cel·lular AK10 i AK14.

 

El resultat un espai lleuger, lluminós i innovador.

 

 


IRPEN a la "K"
 
27/08/2019

IRPEN participarà en la "K" (primera fira mundial del sector de plàstics) que se celebrarà a Düsseldorf del 16 al 23 d'octubre. Donem la benvinguda a tots els nostres clients i amics convidant-los a visitar el nostre estand al Hall 7.1 - C11.

 

La Fira "K" es va iniciar el 1952 i s'ha vingut celebrant amb èxit cada tres anys.

 

La 21a edició de la "K" reunirà 3.285 expositors de 59 països, inclosos Alemanya, Estats Units, Índia i Xina.

 

El nostre equip espera veure't allà!

 

 


Tanquem per vacances del 12 al 25 d'agost.
 
31/07/2019
Ens veiem a la tornada!   

 


Tancament de façana de les caixes d'ascensor amb SISTEMES.
 
09/07/2019

Solució constructiva de tancament, lleugera i de ràpid muntatge que permet el pas de la llum durant el dia i la transformació de l'element com llum de llum en la nit.

 

Realitzada amb Sistemes de Policarbonat Cel·lular de 20 mm de gruix AK10 20-500 en color opal. 
 

 


Plaques de Policril decoren un nou hotel a UEA
 
03/06/2019

IRPEN està en constant expansió. Aquest any, amb el suport dels nostres distribuïdors, estem molt presents a l'Orient Mitjà, on hi ha una creixent activitat centrada preferentment en la futura EXPO 2020.

 

Encara en construcció una obra dissenyada i fabricada per a un hotel de luxe completament nou al cor de Dubai. Un excel·lent exemple de decoració d'interiors amb plaques de metacrilat POLICRIL. En aquest cas, es van utilitzar plaques de color setinades de doble cara per a crear un efecte únic de brillantor i elegància. 
 

 


Estands amb Rovilux
 
15/05/2019
Un exemple de la utilització de Rovilux (Polièster) en la construcció d'estands el podem trobar aquests dies al pavelló de la Generalitat de Catalunya a la fira Barcelona Building Construmat 2019.   

 


Estem a Instagram!
 
09/05/2019

Sumem un nou canal de comunicació a afegir als ja existents: web i Bloc.

En Instagram compartirem imatges i informació on els nostres productes seran els protagonistes.

 

Segueix-nos: https://www.instagram.com/irpensau/ 
 
Instagram
Blog
Web

 


SISTEMES, Aplicacions
 
03/05/2019

Estació d’auto rentat de vehicles a Son Pacs (Palma de Mallorca) realitzada amb SISTEMES de Panells de Policarbonat Cel·lular, AK-10 opal de 7 parets en 40mm.

 

 


IRPEN a les tutories industrials de l'ETSAB
 
09/04/2019

IRPEN, present un any més al Fòrum Universitat Arquitectura Indústria, Enginyeria i Societat de la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona).

 

Hem participat en les tutories industrials celebrades el 09 d'abril. Un espai de trobada entre l'activitat universitària docent i investigadora, i els teixits industrial i professional del món de l'arquitectura. 
 

 


Noticia no editada
 
06/03/2019

A Lemona (Biscaia) s'ha cobert la zona d'esbarjo infantil mitjançant una pèrgola d'estructura lleugera amb el nostre sistema de panells de policarbonat compacte PC 20 Sunsystem.

El resultat és una zona semi coberta, protegida de les inclemències del temps, permetent així, l'usuari final usar l'espai durant tot l'any a ple rendiment.

El sistema està ideat per a aquest tipus d'usos, tant en marquesines, claraboies o tancaments de façana. Es tracta d'un sistema modular, compost per panells de policarbonat compacte encaixats a una perfilaria d'alumini especialment dissenyada per a aquesta solució, dotant al conjunt d'una lleugeresa i facilitat de muntatge incomparables.

 

 


METACRILAT en complements de moda.
 
09/01/2019

El METACRILAT està molt present a la moda, el trobem recurrentment en incrustacions en vestits, calçat i complements com arracades i collarets.

 

Avui ens fixem en una bossa de METACRILAT incolor que una famosa empresa de moda ofereix al seu catàleg. 
 

 


Des d’IRPEN ...
 
18/12/2018

... els desitgem un bon Nadal i un gran 2019.

 

 


L'Ajuntament de Barcelona lliura els habitatges de lloguer públic de la premiada promoció de Tànger
 
18/10/2018

El passat 2018.09.21 es van lliurar les claus de l'edifici que ha rebut el premi de l'Associació Espanyola de Gestors Públics d'Habitatge i Sòl 2018. Aquest premi reconeix valors com les mesures d'estalvi energètic o l'adequació del disseny en l'entorn per que els edificis tinguin el millor comportament mediambiental.

La distinció també valora la innovació, els sistemes constructius no complexos per a un control passiu del clima, l'ús de materials reciclables i la relació entre el rendiment i el cost de l'actuació. Així mateix, la sostenibilitat econòmica, la replicabilitat de la intervenció, el perfil dels adjudicataris i les solucions donades en funció de les condicions existents són altres dels elements que s'han tingut en compte.

Sens dubte el nostre material AK10 40/500 4P, panell encadellat de policarbonat cel·lular de 40 mm de gruix amb estructura interna de 4 parets i acabat opal ha col·laborat a l'excel·lència del guardonat edifici.

 

 


El metal·litzat és tendència.
 
01/10/2018

Les tendències. Aquest fenomen que flueix i ho abasta tot. Sembla que neixen a les passarel·les, i després arriben a tot el que ens envolta.

Un dels últims hits són els colors metal·litzats. Els hem vist en plumons, calçat, bijuteria, iPhones, cadires, mobles, aixetes, etc.

 

En IRPEN donem resposta a aquesta tendència amb dues de les nostres línies d'especialitats de Policril (Metacrilat).

 

PO 06 - Nacrosilk i PO 03 MT són plaques de METACRILAT COLADA desenvolupades i fabricades a les nostres pròpies instal·lacions. Ambdues responen a la demanda d'acabats metàl·lics que estan de moda. 
 

 


POLICRIL en el del pont de Sant Jordi d'Alcoi
 
27/09/2018

Es tracta de panells de POLICRIL (Metacrilat) retroil·luminats col·locats entre els pilons de les dues voreres del pont.

En total són 97 panells de metacrilat gravats amb part de l'escut de la ciutat, detall que fa anys que decora la resta del mobiliari urbà de la ciutat.

Les plaques de POLICRIL serviran per millorar la seguretat dissuadint als vianants de creuar pel mig del pont, així com evitant que els vehicles puguin pujar a la vorera a gran velocitat. 
 

 


Arracades de metacrilat
 
18/09/2018
Les arracades XXL de metacrilat estan de moda. Fins als gegants de la moda han tret a la venda col·leccions completes en què són els grans protagonistes. De colors, metàl·lics, amb un ampli assortiment de formes s'han convertit en el complement favorit de famoses i celebrities internacionals. 

 

 

 


Metacrilat al sonar 2018
 
30/08/2018

La crítica ha estat unànime en assenyalar el flamenc urbà de Rosalía com la revolució del passat Sónar 2018.

L'espectacle es va realitzar en un escenari colorista i minimalista on el metacrilat era present.

Es va utilitzar Policril (Metacrilat) transparent per a realitzar peus de micròfon, cadires i taules.

 

 


Ens veiem a la tornada!
 
02/08/2018
Tanquem per vacances del 6 al 19 d'agost.   

 


75 articles publicats.
 
27/06/2018

Al gener del 2012 vam publicar la primera entrada al nostre bloc que deia ...

Volem tractar aquí temes que segur seran del seu interès.

 

El títol del bloc és clarament indicador de les nostres intencions: Idees i Solucions Tècniques en disseny i construcció.

 

Esperem convertir aquest mitjà en un poderós canal de comunicació amb els nostres clients, usuaris i amics.

 

La nostra intenció és que aquest bloc complementi a la nostra web i al

trobin noves IDEES i SOLUCIONS.

 

Gràcies.

 

Avui amb 75 articles publicats seguim complint els nostres principis fundacionals. Volem agrair als nostres clients i / o lectors el consolidat èxit d'aquest canal de comunicació.

 

 

https://irpen.wordpress.com/

 
Accès al BLOG

 


PVC multicapa
 
15/06/2018

Incorporem a la nostra cartera de productes FO 06.

FO 06 és una innovadora placa multicapa que ofereix al mateix temps les qualitats del PVC rígid (en la seva superfície) i escumat (al nucli).

Combina la qualitat de la superfície i les característiques del PVC rígid amb un pes reduït gràcies a un nucli de PVC escumat reciclat.

Adequat per al encunyat, serrat, foradat i fresat, és fàcil de treballar i termo formar, de manera que és ideal per a una àmplia varietat d'aplicacions: Impressió digital, Stands, Aparadorisme, Expositors, Decoració, Senyalització, PLV, Packaging, Peces fabricades i estructurals. 
 

 


AK 10, en edifici plurifamiliar
 
31/05/2018

S'ha triat AK10 40/500 4P (panell encadellat de policarbonat cel·lular de 40 mm de gruix amb estructura interna de 4 parets i acabat opal) per a un conjunt d'habitatges plurifamiliar a Barcelona.

Amb l'elecció dels nostres sistemes de policarbonat cel·lular s'ha aconseguit reforçar la idea de tamís visual en els passadissos exteriors que donen accés als habitatges. Alhora, que facilita el control energètic del conjunt, comportant-se com a element regulador solar que també contribueix a la canalització de la ventilació creuada que es genera en els atris. Objectius aconseguits amb un material summament lleuger, que no requereix de cap reforç estructural i cap tipus de manteniment.

 

Mas sobre aquesta obra:

Article al blog:

https://irpen.wordpress.com/2018/05/29/cerramientos-con-sistemas-de-policarbonato-celular-obras-ilustrativas/

 

Imatges a la galeria fotogràfica.

http://www.grupoirpen.com/v2/web.php/Galerias_controller/ver/castellano 
 

 


Impressió digital a KYDEX
 
09/05/2018

KYDEX (distribuït a Espanya per IRPEN) és també un bon suport per a la impressió digital.

 

S’instal·là KYDEX imprès amb escenes infantils en el nou departament d'urgències infantils a Kingston Upon Hull (Regne Unit).

 

L'objectiu era generar un entorn estèticament agradable que també fos antibacterià, fàcil de netejar, resistent i entretingut per als nens

 

 

 


PETG, en estoc permanent.
 
16/04/2018
 

Gràcies a les seves excel·lents característiques i a la seva aplicació en una àmplia varietat d'aplicacions el PETG és un material a l'alça.

 

En IRPEN responem davant aquesta necessitat del mercat amb un estoc permanent de PETG incolor en gruixos d'1 a 10 mm.

 

 


Noves instal·lacions IRPEN U.K.
 
27/02/2018

S'ha completat el trasllat a les noves instal·lacions de Wednesbury on els 1.500 m2 de magatzem, showroom i instal·lacions de tall ofereixen als nostres clients un servei ràpid i eficaç.

 

 


METACRILAT i POLICARBONAT A LLUM BCN 2018
 
19/02/2018

Amb gran èxit de visitants s'ha celebrat aquest cap de setmana la setena edició del festival lumínic LLUM BCN.

Aquest any s'ha celebrat per primera vegada al districte tecnològic 22 @ (Poblenou, Barcelona) i s'ha pogut veure un total de 47 espectacles, instal·lacions artístiques i espais transformats, on es podia veure METACRILAT i POLICARBONAT en diferents instal·lacions. Per la seva resistència, elegància excel·lent difusió de la llum aquests materials plàstics han estat compartint protagonisme amb la llum.

 

 


Interiorisme amb IRIBOND
 
24/01/2018

Aplicació de revestiment de parets amb els nostres Panells d'alumini IRIBOND (GT 25).

 

Els Panells IRIBOND són una solució per a revestiments tant en exterior com interior. La seva gran rigidesa, àmplia gamma de colors i brillantors, facilitat de rentat i alta resistència a la humitat, sals, àcids i detergents de neteja, fan d'IRIBOND una reeixida solució per a diferents tipus d'establiments, incloent instal·lacions industrials, oficines, banys i tota classe d'habitatges. 
 

 


L'equip d’ IRPEN...
 
12/12/2017
... els desitja un bon Nadal i un feliç 2018   

 


Policril (Metacrilato) a stands
 
29/11/2017

 

La companyia aèria Binter Canàries va presentar al passat Saló Atlàntic de Logística i Transport un estand amb POLICRIL (metacrilat) verd 320011 en 5mm i blanc 13002 en 3mm..

 

 


Policarbonat compacte, doble aplicació
 
24/10/2017

A l’ estació de l'AVE de Redondela (Pontevedra), s'ha utilitzat Policarbonat Compacto (PC 01) de 12mm de gruix amb protecció UV a les dues cares per a dues aplicacions: Marquesina i Pantalla acústica.

 

Entre les característiques del PC 01 destaquen la seva aïllament acústic, alta resistència a l'impacte i pes lleuger. Tres raons per la qual la PC 01 resulta idònia per a aquest tipus d'instal·lacions.

 

Més imatges a la nostra galeria fotogràfica 
 

 


Fet amb METACRILAT (7)
 
18/09/2017

Faristols per a conferències i esdeveniments realitzats amb Policril (Metacrilat) doble cara mat de 8 mm de gruix i diferents colors.

 

 


Metacrilat PO 20 a l'exposició sobre David Bowie.
 
31/08/2017

Des del passat mes de maig es pot visitar l'exposició DAVID BOWIE IS looking at Barcelona al Museu del Disseny de Barcelona.

La mostra explora els processos de David Bowie com a músic innovador i icona cultural, a través d'un recorregut pel seu estil canviant i la seva reinvenció constant durant més de cinc dècades.

En la instal·lació s'ha utilitzat PO 20 (Metacrilat mirall).

Les plaques de PO 20 combinen les excel·lents propietats del metacrilat amb un acabat emmirallat. El resultat és un material reflectant, altament resistent i escàs pes. 
 

 


Estiu 2017
 
02/08/2017

Totes les nostres delegacions estaran tancades per vacances del 7 al 20 d'agost.

 

L'horari fins a l'1 de setembre serà:

 

Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Sevilla, Vigo, Palma, Bilbao i Saragossa

• De 8.00 a 14.30

 

Canàries.

• De 7.30 a 14.00 
 

 


AKYVER, Solucions en il·luminació.
 
06/07/2017

Les plaques de policarbonat cel·lular Akyver, són una òptima solució per plafons d'il·luminació per la seva bona transmissió de la llum i pes lleuger. A aquests avantatges se suma la seva fàcil, instal·lació i un bon comportament al foc.

 

A l'Hospital Clínic Universitari Lozano Blesa (Saragossa) s'ha instal·lat Akyver (AK 01) de 16 mm de gruix en color blanc òpal en ascensors i passadissos. 
 

 


Metacrilat "virtual"
 
20/06/2017

L'aeroport de Barcelona ha incorporat un assistent virtual amb l'objectiu d'informar els passatgers sobre els passos que han de seguir per a poder accedir i passar el control de seguretat.

 

L'assistent projecta imatges sobre METACRILAT (Policril 8mm mat una cara) creant la il·lusió òptica d'una "persona real". 
 

 


Donació d'una obra de Vaccaro a la Universitat de Barcelona
 
17/05/2017

La família de l'artista Ricard Vaccaro (1946-2016) ha fet donació a la Universitat de Barcelona del conjunt escultòric Espai de meditació, que s'ha instal·lat de forma permanent al vestíbul de la quarta planta de les facultats de Filosofia i Geografia i Història.

L'obra, de gran format consta de trenta peces de Policril (Metacrilat) subjectes a sostre.

Ricard Vaccaro va ser professor d'Arts Plàstiques i artista polifacètic dedicat a la pintura i l'escultura, especialment l'escultura pública. 
 
Obra:

 


Fet amb METACRILAT (6)
 
27/04/2017

Dipòsit realitzat en Policril (Metacrilat) incolor de 30mm de gruix.

 

 

Gràcies a les propietats del Policril es termoconformà per donar lloc a aquest dipòsit de 2.390 litres de capacitat.

 
 

 


30! Edició "Els 10 de la Llagosta"
 
03/04/2017

El proper 9 d'abril se celebra pels carrers de la Llagosta (Barcelona) la 30º edició de la cursa popular "Els 10 de la Llagosta".

IRPEN col·labora una vegada més amb l'organització de l'esdeveniment que tindrà lloc a la localitat on tenim emplaçada la nostra factoria.

 

 


IRPEN en ARCHITECT @ WORK Barcelona
 
03/03/2017

ARCHITECT @ WORK se celebrarà per primera vegada a Espanya els dies 29 i 30 de març 2017 al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona).

Innovació és un concepte clau per a tots els arquitectes i dissenyadors d'interiors i és el criteri principal per ARCHITECT @ WORK.

Fidel a aquesta filosofia de IRPEN estarà present en l'esdeveniment on presentarà IRISTONE, 1 SOLID SURFACE TRANSLÚCID, bell, modern, innovador i apte per a una àmplia varietat d'aplicacions verticals i horitzontals. 
 

 


Mur de protecció amb Policarbonat Compacte
 
14/02/2017

L'Ajuntament de Vallmoll (Tarragona) ha homenatjat la figura de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol amb la inauguració d'una plaça batejada amb el seu nom.

La nova plaça té una superfície total de 3.207 m2 i crida especialment l'atenció el mur de formigó que separa l'aparcament de la plaça convertit en un espectacular mural que recrea obres emblemàtiques de Jujol.

Per protegir el bast mural es va utilitzar Policarbonat compacte incolor (PC 05) de 6 mm de gruix amb el qual es va crear una barrera protectora.

PC 05 va ser triat com a material idoni per a aquest tipus d'aplicacions ja que les plaques són transparents com el vidre, però dues-centes vegades més resistents amb la meitat de pes. Per la seva resistència i durabilitat són ideals per a àrees exposades al vandalisme o amb alt risc d'impacte. 
 

 


L'oficina postal dels somnis
 
04/01/2017

Un únic lloc on els petits puguin fer arribar les seves cartes màgiques a Olentzero, el Pare Noel o els Reis. Aquesta és la idea que ha dut a terme l'ajuntament de Bilbao i que estarà en funcionament fins al dia 5 de gener.

Per dur-la a terme es van triar plaques de PVC (FO 03) en 8 i 19 mm.

El PVC (FO 03) és un material idoni per a aquest tipus d'aplicacions ja que és apte per a l'ús exterior, és lleuger i pot ser pintat i transformat.

 

 


L'equip d’ IRPEN...
 
20/12/2016

... els desitja un bon Nadal i un feliç 2017.

 

 


Noticia no editada
 
03/11/2016

IRPEN ha col·laborat amb la cessió de POLICRIL (Metacrilat) per a el projecte de construcció d'una micro caravana a càrrec dels alumnes de segon curs de fusteria de l'institut Guillem Catà (Manresa, Barcelona).

Es tracta d'un “Teardrop" (micro caravana) molt coneguda als països nòrdics i als Estats Units, però amb molt poca presencia al mercat espanyol.

Per l’envidriament de la caravana s’ha utilitzat POLICRIL (Metacrilat) incolor de 5mm de gruix, material idoni per aquesta aplicació per:

- Alta resistència als impactes.

- Pes lleuger (comparat amb el vidre).

- Resistent als UV.

- Estable.

- Resistent a la intempèrie.

- Baixa absorció d'aigua. 
 

 


Dracs 3D amb Policril
 
10/10/2016


Una empresa de la Unió Europea utilitza el nostre POLICRIL (Metacrilat Colada) per fer una curiosa aplicació.

Es tracta de puzles 3D amb la figura d'un drac oriental realitzats amb  PO HF (Alta Fluorescència - High Flourescence) la principal característica és la fluorescència dels seus colors quan les plaques són exposades a la llum, els colors prenen una coloració intensa amb matisos extraordinàriament brillants i purs. 
 

 


Fet amb METACRILAT (5)
 
07/09/2016
 Avui: Joguines.

Un altre exemple més de la presència del METACRILAT en el nostre entorn.

En aquest cas joguines realitzades prestigiosos dissenyadors per a una icònica firma italiana.

Peces dirigides a nens de 3 a 8 anys que per la seva cura disseny i la bellesa del material transcendeixen la barrera de la joguina per convertir-se en peces de decoració.

 

 


Aplicacions AK 14 
 
03/08/2016
 AK 14 és el Sistema de Policarbonat Cellular per a façanes i cobertes (planes i corbes) que ofereix una àmplia gamma de solucions i possibilitats creatives tant en el disseny com en l'execució de projectes. En aquest cas es va triar AK 14 per recobrir un porxo de fusta en una escola de Barberà del Vallès (Barcelona).

 

El sistema (panells + perfileria) protegeix la fusta alhora que tamisa la llum, unint així funcionalitat i estètica
 

 


Metacrilat. Aplicacions.
 
01/07/2016

Barana en metacrilat (Policril de 8 mm. Color verd 310.082) instal·lada en un iot.

L'elecció del metacrilat per realitzar baranes és freqüent, els avantatges que ofereix enfront del vidre són:

Major varietat de colors.

- Seguretat, major resistència al trencament.

- Menor pes.

- Es pot corbar en fred.

- Permet ser foradat o tallat amb eines comuns. 
 

 


Metacrilat i aparadorisme.
 
25/05/2016

Per la seva elegància i gran poder d'atracció el metacrilat és utilitzat recurrentment en aplicacions d'aparadorisme.

Una mostra més la podem observar aquests dies als aparadors estiuencs d'una coneguda firma de moda. 
 

 


AKYVER. Aplicacions.
 
03/05/2016
 Es va triar Policarbonat Cel·lular AK 01 en 8 mm. color òpal per a les portes corredisses d'unes instal·lacions d'una empresa de rètols   a Bilbao.

 A l'elegància i translucidesa del material se li suma el seu baix pes, un element determinant a l'anar destinat a una porta corredissa de grans dimensions.

 

 


The art room
 
12/04/2016
 El passat 1 i 2 d'abril pas per la Capella del Convent dels Àngels (Barcelona) The Art Room de Bombai Sapphire.

Aquest projecte és el resultat de la col·laboració de quatre artistes multidisciplinars que s'han unit per crear un espai únic i efímer, on es pot gaudir d'una sorprenent fusió del món de l'art, la música, el disseny i la cocteleria.

Els visitants es veuen immersos en l'interior d'una obra d'art, en l'estada les plaques de metacrilat mirall PO 20 multipliquen els reflexos creant la sensació d'espai infinit.

 

 


IRPEM amb l'esport popular.
 
04/04/2016

El proper 17 d'abril se celebra pels carrers de la Llagosta (Barcelona) la 29a edició de la cursa popular "Els 10 de la Llagosta".

IRPEN col·labora una vegada més amb l'organització de l'esdeveniment que tindrà lloc a la localitat on tenim emplaçada la nostra factoria.

 

 


SISTEMES. Aplicacions
 
08/03/2016

Tancament per a claraboia on s'han utilitzat els nostres panells de Sistemes de Policarbonat Cel·lular en color òpal.

 

Per a la part superior de la coberta es va recórrer al panell MA 25/500 d’ AK 14 amb perfils autoportants.

 

Al tancament lateral s'ha utilitzat el panell 20-500 d’ AK10.

 

Es buscava principalment, una alta resistència a l'impacte, bona transmissió lluminosa, agradable disseny i baix cost d'instal·lació. L'elecció dels nostres Sistemes ha respòs satisfactòriament a aquests objectius.


 

 

 


Fins sempre Reicard.
 
29/02/2016


Dijous passat 25/02/2016 ens va deixar l'artista i amic Ricard Vaccaro (1946-2016).

Professor, pintor i escultor va suportar amb enteresa una llarga i cruel malaltia contra la que va lluitar cada dia. Ricard va afirmar "Cada dia és un privilegi, un regal, una victòria".

Ens deixa l'artista, l'amic, l'enamorat del metacrilat. Ens deixa l'home, queda la seva immortal obra.

Fins sempre Ricard.
 

 


Fet amb METACRILAT (4)
 
02/02/2016

Avui: Joies

 

El metacrilat, per la seva elegància, bellesa i facilitat per ser treballat (modelat, fresat, polit ...) és utilitzat també en joieria.

Collarets, arracades o polseres ja sigui de metacrilat com únic material o combinat amb altres elements creen peces úniques.

Perfectament transparent i incolor o combinant diferents graus d'opacitat amb una paleta de infinits colors és un material capaç de donar resposta a qualsevol creació dels dissenyadors.

El metacrilat ha estat i és font d'inspiració per a prestigioses marques com Christian Dior, Michael Kors i Givenchy.

 
 

 


Metacrilat en aparadorisme.
 
23/12/2015

Una prestigiosa marca de moda ha utilitzat metacrilat en el seu aparador nadalenc del Passeig de Gràcia (Barcelona).


El metacrilat s'ha modelat, fresat, polit i il·luminat donant lloc a bells i elegants motius florals.


Per versatilitat, facilitat de transformació, elegància i excel·lent transmissió lumínica el metacrilat és recomanat especialment per a aquelles aplicacions en les que es vol transmetre una imatge lluminosa i diàfana.


A IRPEN som fabricants de metacrilat (POLICRIL) i disposem d'una àmplia gamma de colors estàndard, podent elaborar qualsevol color que el seu projecte necessiti.

 

Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica 
 

 


Pavelló pediàtric a l'hospital de Getafe
 
02/12/2015

En aquest projecte s'ha utilitzat el sistema de panells de policarbonat cel·lular per façana IRPEN, AK10 40/500, amb un gruix de 40 mm i una estructura interior de 7 parets en color transparent.

L’arquitecte, va projectar el pavelló amb formes poligonals barrejades entre si formant cubicles a diferents altures. Per a això requeria un material que per la seva pròpia estructura fos resistent a l'impacte i a més estable per a ser utilitzat com a tancament d'aquest espai situat en una de les terrasses de l'hospital.

Aquest panell, en tenir una estructura interna de 7 parets, encara que és de color transparent per la seva pròpia estructura es converteix en un material translúcid, una de les exigències tècniques del projecte, donant una imatge de calidesa a l'espai interior combinat amb els colors del paviment .


 

 
 

 


IRPEN al MACA 
 
18/11/2015

Inaugurada la instal·lació de l'artista María Aranguren al MACA (Museu d'Art Contemporani d'Alacant).

Amb "Parada Estació" l'artista ret homenatge a Eusebi Sempere i s'inscriu dins el conjunt d'activitats que l'Ajuntament d'Alacant i el MACA s'han programat amb motiu del 30 aniversari de la mort de l'artista.

IRPEN col·labora habitualment amb l'artista que treballa amb materials plàstics com policarbonat cel·lular i metacrilat.

En la instal·lació del MACA s'exhibeixen catorze peces elaborades en policarbonat cel·lular.

La mostra estarà vigent fins a final de desembre.

 

 


Nova placa PVC (especial impressió)  
 
03/11/2015

FO 02 PRINT és una placa de PVC dissenyada específicament per satisfer els més estrictes requisits la indústria d'impressió en gran format.

Lleugera i d'alta qualitat FO 02 PRINT és també una bona opció per a la seva ocupació en estands d'exposició i senyalètica.

Imatges d'alta qualitat.

La superfície llisa i uniforme de FO 02 PRINT és la base ideal per a les tintes d'impressió permetent gradacions suaus i homogènies. El gruix uniforme de la placa facilita la millor adhesió de la tinta i com a conseqüència una millor qualitat d'imatge i una major durada. Brillant rendiment del color blanc i reproducció fidel de tota la gamma de colors.

 

Ara en estoc permanent:

Mides: 3050 x 2030

Gruixos: 3, 5, 8 i 10 mm.

Altres Mesures / Gruixos disponibles sota comanda (consulteu quantitat mínima i termini de lliurament). 
 

 


AK 10, estètica, eficiència i funcionalitat.
 
27/08/2015

En el projecte del Centre Cívic de Madremanya (Girona), s'han utilitzat dos sistemes de tancament de façana. A la part inferior s'ha utilitzat vidre, a la part superior s'ha instal·lat el Sistema de Policarbonat Cel·lular AK10 d'IRPEN per façanes en color opal.

 

Els panells AK10 aporten els següents avantatges:

 

Estètiques.

- Disseny singular.

- Singularitat (aspecte canviant segons il·luminació)

 

Eficiència energètica.

- Aïllament tèrmic.

- Il·luminació natural i protecció solar.

 

Funcionalitat.

- Estabilitat.

- Resistència a la intempèrie.

- Aïllament acústic.

- Bon comportament al foc. 
 

 


Fet amb METACRILAT (3)
 
16/07/2015
 Avui: Làmpades.

Un exemple més de la presència del METACRILAT en el nostre entorn quotidià és la seva utilització en làmpades.

En aquest cas la pràctica pantalla giratòria inclinable genera una agradable llum gràcies al seu difusor de metacrilat.

Metacrilat en un llum que uneix funcionalitat i ús decoratiu

 

 


Metacrilat i  Art  
 
09/06/2015

Kolonihavehus de Tom Fruin és una escultura a l'aire lliure formada per més de mil peces de metacrilat reutilitzat,

La instal·lació itinerant s'ha mostrat a Nova York i en molts països europeus (Dinamarca, Àustria, Suècia ...).

L'obra s'assembla en gran mesura la forma d'una simple casa vestida amb una pell vibrant i complexa de peces de metacrilat que ofereixen un espectacle visual impactant i canviant segons la il·luminació.

 

 
 

 


Light experience amb POLICRIL LED.
 
03/06/2015

"Mypixeek Table" i "mypixeek Frame", són dues taules amb un sistema d'il·luminació LED integrat controlable amb un telèfon intel·ligent mitjançant una App que permet interactuar amb elles generant ambients de llum segons les seves necessitats del moment.

 

Per aprofitar totalment els avantatges de la tecnologia LED es va utilitzar en la seva fabricació POLICRIL LED, plaques de metacrilat especialment desenvolupades i fabricades per IRPEN que permeten una alta transmissió i difusió de la llum.

 

POLICRIL LED està disponible en cinc colors bàsics (blanc, groc, verd, vermell i blau) i sota comanda podem subministrar qualsevol altre color que el seu projecte necessiti. 
 

 


Vaccaro, nova exposició.
 
25/05/2015

"Amb perles a cada mà, visc al cor d'1 petxina" és el títol de la nova exposició de l'artista Ricard Vaccaro que podem contemplar al Castell de Cornellà (Barcelona) fins al 2015.06.14.

L'artista presenta les seves propostes plàstiques realitzades en els últims tres anys, al costat d'altres més antigues. Es tracta de pintures sobre tela i paper i escultures en metacrilat.

Vaccaro, artista que treballa freqüentment amb els nostres materials ha tornat a arrencar formes fascinants a un dels seus materials predilectes, el metacrilat.

tify'>Vaccaro, artista que trabaja frecuentemente con nuestros materiales ha vuelto a arrancar formas fascinantes a uno de sus materiales predilectos, el metacrilato.

 

 
 

 


Fet amb METACRILAT (2)  
 
07/05/2015

Avui: Marc per a fotografies.

El METACRILAT està present en la nostra vida quotidiana. Un clar exemple és la seva utilització en la creació de marcs per a fotografies.

En aquest cas s'ha utilitzat METACRILAT HF (Alta Fluorescència) la principal característica és que quan les plaques són exposades a la llum els colors prenen una coloració intensa amb matisos extraordinàriament brillants i purs. Resultat: Un atractiu marc per a les nostres imatges.

 

 
 

 


Metacrilat a estands
 
23/04/2015

En la passada edició de FIGAN (Fira Internacional de la Producció animal) celebrada a Saragossa vam poder observar un dels camps d'aplicació del metacrilat: la construcció d'estands.

Elegit per la seva elegància i la il·limitada possibilitat de colors es va triar metacrilat, al qual se li van adherir vinils decoratius, com a element separador d'espais

Una aplicació més de les infinites possibilitats del metacrilat 
 

 


Metacrilat i art.
 
14/04/2015

Ricard Vaccaro signatura l'obra que rebrà el guanyador del preuat guardó Català de l'any que atorga El Periódico de Catalunya per votació popular.

L'artista i habitual col·laborador de IRPEN ha elaborat una peça que s'alça cap al cel com a símbol de superació.

Vaccaro ha realitzat l'original peça en POLICRIL (Metacrilat), material amb el qual treballa habitualment i amb el qual manté un durador idil·li "El metacrilat m'encanta encara que hi hagi qui digui que no és noble".
 

 


PO 07 IN, llibertat creativa.
 
17/03/2015

PO 07 IN és una placa de metacrilat de colada amb una oclusió de tela personalitzada al seu interior.

Creativitat sense límits, vostè ens porta la seva tela i nosaltres personalitzem les seves plaques.

Les plaques de PO 07 IN permeten perfectament el tall amb làser creant un producte final de gran impacte i àmplies aplicacions en el món de l'interiorisme, disseny i aparadorisme. 
 

 


Fet amb METACRILAT (1)
 
18/02/2015

Primera d'una sèrie d'entrades que anirem publicant amb la finalitat de difondre la versatilitat del METACRILAT.

Avui: Portes corredisses.

Original i atractiva solució d'infinites combinacions gràcies a les múltiples presentacions en què s'ofereix el Metacrilat.

- Colors personalitzables.

- Superfície: Lisa, mat a una cara o totes dues cares.

- Totalment transparent o translúcid.

 

A destacar la facilitat de muntatge gràcies a la fàcil mecanització del Metacrilat (trepant i roscat).

 

 


Solucions per al mercat de la comunicació visual.
 
19/01/2015

AKYPRINT, un òptim suport per a la impressió digital.

AKYPRINT és una placa 100% polipropilè formada en tres capes, una capa central de bombolles transparents termo conformades i dos sòlides capes externes).

Característiques més destacades:

 

• Rigidesa.

• Planimetria.

• Lleugeresa.

• Possibilitat d'encunyat i mecanització.

• Possibilitat d'impressió a dues cares.

• Bona classificació al foc.

• Econòmic. 
 

 


Plaques LEXAN per a revestiment de parets.
 
09/12/2014

LEXAN CLINIWALL (PC 21) és una placa opaca de Policarbonat / ABS sense contingut d'halògens que compleix amb les exigències de reacció al foc.

A la bona classificació de comportament al foc i fums es sumen unes excel·lents propietats mecàniques i una gran facilitat de neteja de taques. Tot això combinat amb la seva facilitat de mecanitzat i instal·lació, la converteixen en el candidat idoni per al revestiment interior de parets, portes, o panell sandvitx en una àmplia varietat de tipologia d'edificis.

La placa pot termoformar-se sent també adequada per al doblegat en fred i es pot s'instal·la fàcilment mitjançant adhesiu 
 

 


AK 13, aplicació en una marquesina
 
20/11/2014

Per a la marquesina d'accés a un supermercat s'ha triat el sistema modular AK 13. Compost per panells de policarbonat cel·lular que s'adapten especialment a petites cobertes, marquesines i claraboies abovedadas mitjançant un connector superior de policarbonat cel·lular, que dota la coberta d'una gran transparència i al seu torn facilita el muntatge.

El sistema AK 13 el formen els panells de policarbonat amb estructura alveolar de múltiples capes de niu d'abella. Les unions s'executen amb un perfil de connexió a pressió també de policarbonat. El sistema es completa amb els accessoris de fixació a l'estructura i la vora perimetral.

AK 13 ofereix una superfície inferior uniforme, que permet el muntatge de cobertes sense necessitat de perforar els panells de policarbonat, la millor garantia contra la filtració de l'aigua. 
 

 


Mercadona es renova amb metacrilat (POLICRIL) 
 
13/10/2014

Mercadona ha renovat la secció de forn dels seus centres de venda amb la implantació d'un nou moble realitzat amb metacrilat (POLICRIL).

Es va escollir POLICRIL per la seva elegància i transparència que permet alhora una diàfana visió del producte alimentari alhora que l'aïlla de l'exterior. 
 

 


Aplicació en Sistemes de Policarbonat Cel·lular (AK 14) en coberta. 
 
03/10/2014

Amb el Sistema de panells de policarbonat cel·lular autoportants, hi ha la possibilitat d'utilitzar-los com tancaments verticals i horitzontals en forma corba. Els panells, gràcies als perfils en "U" de subjecció lateral, adquireixen la forma desitjada segons la solució dissenyada.

Aquest sistema garanteix l'estabilitat i seguretat amb un muntatge àgil i ràpid, deixant vistos els muntants a la part inferior i en la part superior una superfície uniforme de policarbonat, gràcies seu perfil clip d'unió de policarbonat.

Aquest Sistema s'ha utilitzat en les instal·lacions d'un autorentat de vehicles a Astúries. 
 

 


KYDEX, nous colors en estoc 
 
04/09/2014

KYDEX és la làmina termoplàstica per a aplicacions exigents.

El seu alt rendiment, durabilitat i versatilitat han permès que KYDEX sigui present en nombrosos sectors.

IRPEN com a distribuïdor exclusiu a Espanya de KYDEX compta ara amb estoc permanent de diversos colors molt utilitzats per fundes de armes, mercat de la caça, equipament per agents de seguretat, etc

- Colors (Mercat funda armes):

Gris Bayou, Marró The Cape, Marró / Beige Blotter, Negre, Verd Academy

... Altres colors en estoc: Blau Peacock, Blanco polar, Blanc Monterrey

 

Els colors i textures de KYDEX, les seves propietats físiques, mecàniques i tèrmiques fan d'aquest termoplàstic l'elecció perfecta. 
 

 


IR’O e IROCRIL
 
25/07/2014

El convidem a veure el nostre nou catàleg de SOLID SURFACE.

IR'O i IROCRIL són materials de desenvolupament i fabricació pròpia. Com a fabricants cuidem i coneixem a la perfecció els nostres materials, gràcies a això som capaços de crear un producte d'alta qualitat i respondre ràpidament a qualsevol demanda que necessiti el seu projecte. 
 
Solid Surface

 


IROCRIL a l' Evian Espace 
 
03/07/2014

En col·laboració amb el Grupo Lanzas hem desenvolupat el Espace Evian a la Terminal T4 de l'Aeroport Adolfo Suárez (Madrid).

Les taules de l'espai de restauració es van realitzar amb IROCRIL (Blanc 13001 de 12mm gruix). Es va triar IROCRIL per raons tècniques (en ser un producte de baixa porositat permet fer juntes cegues, ideal per llocs on l'asèpsia és imprescindible) i per raons estètiques (de sòbria elegància i suau tacte harmonitza amb l'ambient minimalista de l'espai).

Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica 
 

 


Sistemes AK 10, elecció encertada 
 
25/06/2014

L'empresa CEPICAT ha escollit els nostres Sistemes de Policarbonat Cel·lular AK 10 per a la reforma d'una nau al polígon Can Negoci d' Argentona (Barcelona).

L'elecció del panell de 40 mm en òpal ha permès cobrir un buit en la façana de 150m2 dotant l'edifici d'una il·luminació natural amb un considerable estalvi energètic.

Al seu torn gràcies a la incorporació d'un vinil corporatiu i a la retro il·luminació nocturna la façana resultant es convertirà en un gran suport publicitari.

Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica 
 

 


Rètols d'IMATGE CORPORATIVA amb METACRILAT (POLICRIL) 
 
04/06/2014

Com a fabricants de Metacrilat (POLICRIL) podem crear el color corporatiu que  desitgi. Gràcies a aquesta capacitat de producció i distribució a tot el territori peninsular i insular són moltes les empreses que han confiat en el nostre Metacrilat per crear els seus rètols corporatius.

Mercadona, companyia de supermercats present a 47 províncies amb un total de 1.491 supermercats també ha confiat en POLICRIL. 
 

 


Novetat a la web 
 
22/05/2014

Hem implementat la secció Galeria Fotogràfica amb l'opció de poder seleccionar les imatges per aplicació.

També podrà seguir seleccionant les imatges per producte, com fins ara. 
 

 


POLICRIL als premis Català de l’Any 2013
 
14/05/2014

El polièdric artista Ricard Vaccaro ha firmat per quart any consecutiu l'obra que ha rebut l'oceanògrafa  Josefina Castellví, flamant guanyadora del premi Català de l’Any 2013.

Per aquesta ocasió l’artista i habitual col·laborador d’  IRPEN a creat una peça única realitzada en POLICRIL (Metacrilat).

Vaccaro, artista que treballa freqüentment amb els nostres materials  a creat una peça d’un to rei­vindicatiu, però les seves formes ondulants llancen també un missatge d'esperança: “És com un camí, el que fem junts; prenent-ho amb una mica d'humor, una muntanya russa. Espero que aquest llarg (ja massa) i sinuós camí acabi planant com fa l'escultura d'aquest any”. 
 
Ricard Vaccaro
El Periódico de Catalunya

 


Incorporem a la nostra cartera de productes ROVILUX WR
 
29/04/2014
 ROVILUX WR són plaques i rotllos de polièster reforçat amb fibra de vidre. La qualitat WR (fibra teixida), presenta una estructura interior a manera de malla que li confereix una major resistència a la càrrega en comparació amb altres varietats de Rovilux del mateix gruix. Especialment pensades i elaborades per proporcionar il·luminació natural en tot tipus de locals, naus industrials i edificacions.

 

La gamma es presenta en colors òpal i opac:

Plaques ona gran i ona mitjana (gruixos 0.8, 1.0, 1.3)

Plaques grecades (gruixos 1, 1.3mm)

 

 


METACRILAT en el Premi Nacional d'Artesania 2013 
 
27/03/2014
 L'empresa gallega Obradoiro de Gaites Seivane, dedicada a la fabricació d'instruments musicals des de fa més de setanta anys ha estat distingida amb el Premi Nacional d'Artesania 2013.

Al respecte pel coneixement i la tradició en la construcció d'instruments, s'afegeix l'adaptació al món de les noves tecnologies i materials. Fruit d'això destaca la utilització de diferents tipus d’ anellats de METACRILAT (POLICRIL).

El anellat modern de METACRILAT compleix una doble funció: protegir i donar un toc distintiu i de personalització.

El METACRILAT té un índex de dilatació molt similar al de la fusta, aquesta característica, unida a la seva brillantor i la seva resistència a la intempèrie i al ratllat, fa que sigui un material modern molt apropiat per l' anellat de les gaites.

 

 


Èxit de KYDEX a la Euroshop 2014 
 
13/03/2014

El passat mes de febrer es va celebrar a Düsseldorf la Euroshop 2014, superant a les més optimistes perspectives més de 109.000 visitants professionals.

Èxit de la fira que també cal fer extensiu l'estand de KYDEX.

Amb més de dues dècades de presència en el mercat (sobretot nord-americana) les làmines termoplàstiques KYDEX són la resposta a les aplicacions més exigents de diversos mercats (mobiliari i decoració d'instal·lacions públiques o col·lectives, aeronàutica, ferroviària, naval, metgessa ...).

El convidem a descobrir KYDEX visitant la pàgina PRODUCTES d'aquesta mateixa web. 
 

 


El bloc compleix dos anys.
 
04/02/2014


Fa dos anys va veure la llum el nostre bloc, va néixer amb una clara vocació de servei, d'informar, d'aportar idees i solucions tècniques en temes de disseny i construcció.

Avui després de vint articles publicats i una gran acollida, avalada per l'èxit de visites, ens manifestem orgullosos d'haver creat aquest canal de comunicació amb els nostres clients i amics.

El convidem a afegir el bloc als favorits del seu navegador ja subscriure’s per no perdre’s cap article.

Gràcies.
http://irpen.wordpress.com 
 

 


Els materials IRPEN van al futbol ...
 
13/01/2014

A l'estadi Benito Villamarín del Reial Betis Balompié trobem Policarbonat compacte a les banquetes. Es va triar policarbonat per la seva transparència, durabilitat, alta resistència a l'impacte (és més resistent que el vidre, amb molt menys pes).

En el Nou San Mamés, al costat dels vestidors, podem veure l'escut de l'Athletic Club imprès en PVC. Les plaques de PVC són lleugeres i duradores sent la seva superfície llisa apta per a la impressió en ambdues cares.

 

 


 No hi ha res més contagiós que l'entusiasme.
 
16/12/2013

L'equip de IRPEN els desitja un bon Nadal i un feliç 2014.

 

 


Els Sistemes de Policarbonat Cel·lular en obres efímeres i itinerants
 
27/11/2013

SEAT i BEC, han escollit els nostres Sistemes de Policarbonat Cel·lular de 40 mm en incolor, per presentar el nou Seat León.

És un estand itinerant que està recorrent el país, actualment el trobem a Barcelona, al passeig Joan de Borbó, davant del mar, on s'integra amb l'entorn, destacant per la seva singularitat i harmonia estètica.

Un cop més els nostres panells demostren la seva versatilitat, adaptant-se a diversos entorns i situacions, obres fixa o itinerants, discreció o extravagància.


Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica

 

 


POLICRIL al Dia Internacional contra el Càncer de Mama.
 
07/11/2013

El passat 19 d'octubre Alcalá d'Henares va congregar a centenars de persones amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

La trobada va culminar amb la inauguració l'escultura Entrellaçats creada i donada per l'artista alcalaína Carmen Palenzuela per representar tots els nostres bons desitjos contra el càncer. L'obra està realitzada amb POLICRIL (metacrilat) suportada per una estructura metàl·lica recolzada en blocs de granit.

Per aconseguir la “marea rosa” que identifica a la lluita contra el càncer l'artista ha combinat plaques vermelles de POLICRIL HF (alta fluorescència) amb plaques incolores POLICRIL W (acabat mate a les dues cares).

 

Més imatges a la nostra Galeria Fotogràfica, secció ART amb els nostres MATERIALS 
 

 


IRPEN premi EPSE 2013
 
29/10/2013
 En el marc de la Fira K (Düsseldorf ) la EPSE ( European policarbonat Sheet Extruders ) , ha concedit el premi al disseny al projecte Melon Distric presentat per IRPEN . Una aplicació interior amb plaques de Policarbonat Cel·lular Akyver de 10 mm i 16 mm en color Opal.

És un innovador projecte de revestiments interiors de la Residència d'estudiants Melon District ( Barcelona ).

La seva construcció i concepció trenca els esquemes de les residències tradicionals i ofereix un allotjament amb un estil fresc i dinàmic . Les habitacions i zones multifuncionals ofereixen l'equilibri perfecte que requereixen els estudiants , privacitat i vida social .

En aquesta aplicació tan singular es van utilitzar les plaques de Policarbonat Cel·lular Akyver , per a diversos fins:

 

- A la Cafeteria i sales comunes :

Com a revestiment de columnes, que retro il·luminades confereixen a l'estada llum i sofisticació , permetent la separació d'espais i creant diversos ambients .

També es van folrar els taulells i falsos sostres , donant uniformitat a l'estada amb minimalisme i un disseny innovador .

 

- Als passadissos i habitacions :

Es van revestir les parets intermèdies i es retro il·luminar , mantenint la tònica general de l'edifici , projectant línies comunes entre els diversos espais i aprofitant les possibilitats de la il·luminació .

 

Les característiques d'aquest projecte li ha valgut el reconeixement del jurat per:

La sostenibilitat va implícita en el seu disseny global , ja que per les seves grans finestrals s'aprofita la llum que prové de l'exterior i la difusió de les plaques de policarbonat interiors , confereixen a les estades estalvi energètic i un aprofitament major de la llum .

 

La innovació i atreviment dels usos que se li donen a les plaques representen una nova visió per al material , trencant els estàndards d'ús habituals , donant un joc i versatilitat a les estades fins ara inexplorat .

 

El disseny és sens dubte singular i pràctic , coexisteix l'equilibri necessari per a l'ús residencial de l'edifici , creant un ambient , casolà i tranquil , alhora que modern i juvenil .

 

 


IROCRIL. Colors en estoc permanent
 
08/10/2013

IROCRIL és un Solid Surface de fabricació pròpia. Homogeni, resistent, versàtil, de fàcil manipulació i que permet ser termoformat

AMPLIEM la gamma estàndard de COLORS, disposant de plaques en estoc permanent.

Si l'àmplia oferta de colors no s'adapta al seu projecte podem fabricar qualsevol color sempre prèvia consulta dels mínims de producció. 
 

 


ReformReforma d'un Col·legi amb Sistemes de Policarbonat Cel·lular.
 
02/10/2013

Reforma realitzada en un col·legi de Barcelona, on els arquitectes desitjaven il·luminar de manera natural les aules i alhora mantenir els arcs que formen l'estructura original de l'edifici.

 

Per a això van escollir un panell incolor dels nostres Sistemes de Policarbonat Cel·lular que es va adaptar a la perfecció a les necessitats i donàr a la reforma un toc singular i sofisticat, millorant, a més, l'aïllament tèrmic i acústic entre els dos ambients.

 

En aquest treball destaca la meticulositat de l'instal·lador per resseguir i aconseguir les formes corbes. 

 

 


Interiorisme amb SISTEMES
 
19/09/2013

Avui presentem un exemple més de l'ús dels Sistemes de Policarbonat Cel·lular en el disseny d'interiors.

 

En aquesta ocasió s'aconsegueix separar del jardí la cuina, creant un espai funcional amb il·luminació natural.

 

Per això s'ha utilitzat el panell 3540-4 en òpal i una fusteria estàndard de portes corredisses aconseguint separar els dos espais. 
 

 


METACRILAT a "La Vuelta"
 
30/08/2013


La 68 edició de la Vuelta Ciclista a España ha començat amb una original sortida des d'una batea ancorada a la ria d'Arousa i que ha estat recoberta amb plaques de METACRILAT transparent per convertir-la en una plataforma.

Per a això es van emprar uns 800 m2 de METACRILAT.

L'obra havia de ser efímera, però El Concello de Vilanova de Arousa ha sol·licitat la cessió per usar-la com atractiu turístic. 
 

 


Solucions IRPEN. CUINA
 
29/07/2013
 Solucions IRPEN. CUINA

Solució IRPEN que uneix bellesa i funcionalitat.

Parets: Panell GT (panell compost d'alumini polietilè). De elegants acabats, facilitat de ser treballat, conformat o tallat fan dels panells GT la solució ideal i rendible.

Taulell: Solid Surface IR'O. Amb IR'O és possible unir diferents peces sense juntes perceptibles per crear dissenys d'àmplies superfícies amb l'aparença d'una sola peça. L'absència de porus dóna lloc a un espai altament higiènic i fàcil de netejar.

Cadires: Combinació d'acer inoxidable i metacrilat (POLICRIL) de 5 mm.

 

 


Plaques AK 11, una opció diferent i eficient per a les seves cobertes
 
21/06/2013

AK 11 són plaques alveolars, ondades i grecades de policarbonat cel·lular que ens ofereixen múltiples solucions per lucernaris i cobertes

 

Versàtils, estètiques, de fàcil instal·lació i reduït preu, les plaques AK11 són la millor elecció per cobrir lucernaris i cobertes, substituint altres productes que no compleixen amb la normativa actual.

 

 

Disposem d'una àmplia gamma d'ones i greques. 

 
 

 


Aplicacions IROCRIL
 
13/06/2013
 Cuina amb sobre en IROCRIL, blanc 13002 en 12 mm amb integració d'una aigüera model M-271.

IROCRIL és el material òptim per a cuines. La seva suau superfície llisa i sense porus repel·leix la brutícia podent netejar amb facilitat. Disposa de piques per integrar a la superfície del taulell de cuina, creant un espai homogeni i decoratiu.

IROCRIL, és un producte de baixa porositat que permet fer juntes cegues és ideal per a llocs en els quals l'asèpsia o l'alta resistència química és necessària (cuines, indústria alimentària, indústria química, hospitals ...)

 

 


Aplicacions GT
 
13/05/2013
 Es va utilitzar GT 10 (panell compost d'alumini - polietilè) per a la realització de la façana d'un local comercial a Badalona.

Es va triar GT 10 en 3mm pel seu elegant aspecte, fàcil instal·lació, rigidesa excel·lent amb un pes molt lleuger i llarga durabilitat.

 

 


Aplicacions IROCRIL
 
15/04/2013
 En aquesta ocasió s'ha triat IROCRIL per a la realització d'unes vitrines per a l'exposició d'aliments.


IROCRIL és un material òptim per estar en contacte amb aliments. La seva suau superfície llisa, contínua i sense juntes fa que es pugui netejar amb facilitat sent al una solució higiènica, de fàcil manteniment i amb alts valors estètics.


L'ús de IROCRIL de color blanc en 12mm proporciona en aquesta aplicació FUNCIONALITAT i DISSENY.


IROCRIL està certificat per al seu ús en contacte amb aliments.

 

 


Rètols amb panells GT
14/03/2013

Aplicació exterior realitzada amb panell d'alumini composite de 3 mm. en color vermell.

Les plaques van instal· lades a testa i fixades a una estructura metàl·lica de suport al llarg del rètol.

El panell alumini composite és un suport elegant, sòlid i durador.

 

 


Centre Cívic y Poliesportiu Ventas Oeste (León)
16/01/2013

Un altre exemple d'obra pública realitzada amb els nostres SISTEMES (panells encadellats de policarbonat cel·lular).

En aquest projecte es buscava la cohesió en un sol edifici d'ambdós usos, Centre Cívic i Poliesportiu, donant-li una visió estètica conjunta i un ús independent.

Les característiques del nostre Sistema de Policarbonat cel·lular permeten aquesta funcionalitat, minimitzant costos, creant espais diàfans, proporcionant una llum tamisada a l'interior i creant una immensa caixa de llum exterior que dota l'edifici d'una il·luminació natural durant el dia, i un impactant efecte visual en ser retro il·luminat a la nit.

 

 


Nova instal·lació amb IR'O (Solid Surface)
10/01/2013

Realitzada amb IR'O color vermell (L 1018) a l'oficina d'informació del centre comercial Splau (Cornellà de Llobregat - Barcelona).

IR'O és un Solid Surface de desenvolupament i fabricació pròpia que podem adaptar al seu projecte.

 

 


Potser el millor adorn de Nadal és un gran somriure.
19/12/2012
L'equip d’ IRPEN us desitja un bon Nadal i un feliç 2013.  

 


Óssos de NACROSILK envaeixen Barcelona
11/12/2012

En col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, la firma de joieria Tous apadrina els avets decoratius repartits pels deu districtes de la ciutat.

L'emblemàtic ós està realitzat en METACRILAT (Nacrosilk), elecció idònia per la seva fàcil manipulació i alta resistència a la intempèrie.

En color or, NACROSILK presenta una superfície homogènia amb un particular brillantor d'aspecte metal·litzat.

 

 


Llum amb POLICRIL HF
26/11/2012

L'empresa Lefreak (www.lefraek.biz) utilitza POLICRIL HF (metacrilat de colada fluorescent) per realitzar imaginatives làmpades il·luminades amb llum ultraviolada.


POLICRIL HF presenta com a principal característica la fluorescència dels seus colors quan són exposats a la radiació ultraviolada.


Conservant les característiques pròpies del METACRILAT de colada, les plaques de POLICRIL HF són termoformades creant imaginatius dissenys.

 

 


Apple es recolza sobre metacrilat!
13/11/2012

Apple, sempre destaca pels seus dissenys, ha optat pel METACRILAT per reforçar la seva imatge d'avantguarda i elegància.

Apple Store Passeig de Gràcia (Barcelona).

 

 


Aplicacions IR'O
07/11/2012

Una nova instal·lació realitzada amb IR'O (Solid Surface de fabricació pròpia).

En aquesta ocasió s'ha emprat IR'O blanc (L-05) per als taulells del FORN ROVIRA (Barcelona)

Es va triar IR'O per la seva gran solidesa, uniformitat, bellesa i perquè en la seva superfície no hi ha porus, per tant no hi ha bacteris ni gèrmens nocius.

 

 


Disseny amb IR'O
23/10/2012
Dissenyat per Bd Barcelona aquest original tocador està realitzat a base de formes geomètriques amb diferents materials i textures. El sobre és de IR'O en color gris especialment contratipat per aquest projecte.  

 


Nou POLICRIL luminescent
17/10/2012

Com fabricants coneixem molt bé el nostre producte el que ens permet innovar presentant al mercat varietats de POLICRIL (metacrilat).

El nou POLICRIL luminescent són plaques de Metacrilat de Colada fabricades en les nostres pròpies instal·lacions de la Llagosta (Barcelona).

La principal característica de les plaques de PO 01 LU és que després d'haver estat il·luminades emeten llum visible en la foscor durant un temps determinat.

IRPEN, noves solucions per als seus projectes.

 

 


IROCRIL, solid surface.
16/10/2012

Instal·lació realitzada amb IROCRIL al Queen'  s College de Palma de Mallorca amb la col·laboració de Begur Instal·lacions Comercials SA

Es va triar IROCRIL en color blanc 13000 de 6 i 12 mm amb el què es va aconseguir una instal·lació funcional, resistent i asèptica.

IRPEN és fabricant de IROCRIL.

Imatges en la nostra Galeria Fotogràfica.

 

 


IRPEN a Orto Medical Care amb KYDEX
10/10/2012
El passat mes de setembre es va celebrar a Madrid la Fira d'Orto Medical Care, dedicada al sector de la Ortopèdia.

IRPEN va estar presentant
KYDEX, plaques termoplàstiques compostes de PVC i PMMA, que es fabriquen per extrusió.

KYDEX és un material molt conegut als Estats Units, sent un material idoni per a aplicacions per al sector mèdic, les pròtesis i la ortopèdia.
 

 


IRPEN i KAYSESBERG experiencia al seu servei
10/07/2012
Des d’   IRPEN volem felicitar el fabricant de les plaques de policarbonat cel·lular AKYVER, alhora que ens enorgullim de ser el distribuïdor exclusiu de AKYVER a Espanya des de fa més de 30 anys.  

 


Metacrilat (Policril). aplicacions
03/07/2012

Recentment s'ha inaugurat a Barcelona l'espai AILAIC. El projecte parteix de la transformació d'una antiga fàbrica en una gran sala diàfana polivalent. El resultat, un gran espai diàfan en el qual només apareixen tres cubs, dipositats, que formen la zona de lavabos.
És en aquesta zona on trobem una original i pràctica utilització del METACRILAT.


Les parets estan recobertes de diaris i altres motius que se separen del públic amb plaques de POLICRIL (metacrilat) incolor de 3 mm al qual s'han adherit unes tires de "velcro" amb el que s'aconsegueix poder treure'l fàcilment per canviar la decoració interior. El metacrilat al mateix temps que protegeix l'interior realça el contingut gràcies a la seva extraordinària transparència. Sens dubte una solució altament estètica i eficient.

Imatges a la nostra Galeria Fotogràfica.
 

 


Metacrilat (Policril). aplicacions
25/06/2012

El Càmping Vilanova Park (Barcelona) va escollir POLICRIL incolor de 6 mm per realitzar les cobertes dels porxos dels seus bungalows.

El resultat és elegant, gens agressiu visualment amb l'entorn i proporciona una llum natural.

Una mostra més d'aplicacions exteriors en METACRILAT.

Més imatges a la nostra galeria fotogràfica.

 

 


Sistemes de Policarbonat Cel·lular per a Poliesportius
20/06/2012

Com hem vist en notícies anteriors nostres Panells de Policarbonat Cel·lular encadellats són una magnífica elecció per Col·legis, pavellons i poliesportius.

Així ho han considerat en el Col·legi dels Maristes de Rubí, en el qual s'ha instal·lat el panell R 2540-4 en Incolor, per al tancament del seu Poliesportiu i Sala Polivalent, com poden veure a les nostres galeria d'imatges el resultat és òptim : estètic, funcional i eficient.
 

 


Disseny amb materials IRPEN
18/06/2012

En la remodelació d'aquest domicili de Barcelona s'han utilitzat diversos dels nostres materials:

IROCRIL (Solid Surface) a la cuina (sobre i pica integrada)

AKYVER (Policarbonat Cel·lular) fent sandvitx amb plaques de POLICRIL (Metacrilat) morat per aconseguir així color i insonorització a les mampares divisòries i portes d'armaris.

Vegeu més imatges d'aquesta obra en la nostra galeria fotogràfica.

 

 


Metacrilat (Policril). Aplicacions
13/06/2012

En només dotze mesos seixanta nous establiments han aixecat la persiana al Casc Vell de Bilbao.

A la imatge (portada de Deia el passat 09/06/2012) una dona aixeca la persiana d'un comerç al carrer Bidebarrieta (en ple nucli antic de Bilbao), deixant veure les carameleras realitzades en METACRILAT (Policril).

POLICRIL per transparència, elegància, termoformabilidad, alta resistència als impactes i higiene és triat habitualment per construir carameleras o contenidors/expositors per a productes alimentaris.

 

 


Sistemes de Policarbonat Cel·lular. Aplicacions
11/06/2012

A la nostra galeria fotogràfica els oferim un ampli reportatge gràfic sobre l'ús de Sistemes de Policarbonat Cel·lular en la remodelació del Canòdrom de Barcelona.

En aquesta ocasió s'ha utilitzat el nostre panell R 2530-4 en color Verd Atlàntic.

 

 


METACRILAT al premi Català de l’any 2011 Noticia no editada
22/05/2012

Avui dimarts 22/05/2012 es lliura el prestigiós premi que convoca El Periódico de Catalunya.  

L'estatueta que recollirà la personalitat que es proclami Català de l'Any 2011 és obra de Ricard Vaccaro, artista  que habitualment col·labora amb IRPEN.

La peça de METACRILAT (POLICRIL), única i expressament creada per a l'ocasió, ha estat realitzada, en paraules del seu autor, «amb la clara voluntat de testimoniar la gran quantitat de gent que, fins i tot no sortint als mitjans de comunicació, contribueix a la construcció del país».

Vaccaro és un dels escultors més reconeguts a Catalunya. Una disciplina, l'escultura, que ha combinat amb la pintura i amb la docència al llarg de més de 40 anys de trajectòria professional.

 

 


Instal·lacions amb Panells de Policarbonat Cel·lular
15/05/2012

El convidem a que visiti la nostra galeria d'imatges i comproveu els resultats de l'aplicació dels nostres panells en una Clínica Odontològica de Rubí (Barcelona).

L'arquitecte va seleccionar el panell R 2540-4 Bicolor en els diversos colors corporatius (Violeta 1043, Blau Pacífic 114 i Blau Ral 5002), aconseguint una atractiva i càlida imatge en les diverses sales de la clínica.

 

 


Feliç dia del llibre i Feliç dia de Sant Jordi
23/04/2012
Aprofitem un dia tan especial com el d'avui, dia del llibre i diada de Sant Jordi a Catalunya, per presentar-vos la Biblioteca Sarrià de Ter (Gironès).

La façana de la Biblioteca Municipal Emília Xargay, va ser construïda amb els nostres panells R 2530-4, elegits per les seves característiques tècniques i pel disseny.

El Panell de Policarbonat Cel·lular facilita una bona il·luminació i confort a l'interior de les sales, i la varietat infinita de colors de què disposem van conquistar als arquitectes, seleccionant el Seaglass Opalitzat (color mar de vidre opal).

Aquesta combinació fa d' ella una obra singular, única, que no passa desapercebuda i convida a entrar.

Més fotos a la nostra galeria fotogràfica
 

 


Anem al teatre.
03/07/2012

Concretament al teatre Ovidi Montllor (Barcelona) on es va representar l'obra "El fenomen de ponent".

Com revestiment de parets del seu "contenidor escènic" es va triar el Policarbonat Compacte grecat 76/18 incolor per la seva lleugeresa, la seva continuïtat de formes mitjançant solapament sense perfileria que assegura una imatge homogènia amb un ritme continu. El material es personalitza amb els colors que necessitaven.

Un altre factor per triar el material va ser el bon comportament al foc que aquest té, el Policarbonat Compacte Ondulat compleix amb la Classificació al Foc segons la Norma EN 13501-1. 2007 donant com a resultat l'assaig B-s1, d0.

 

 


Vivendes VPO  a Torelló
25/06/2012
Aquestes habitatges de protecció oficial a Torelló (Barcelona), són un nou exemple d'obra pública en què s'han utilitzat els nostres Sistemes de Policarbonat Cel·lular.

Materials molt adequats per a aquest tipus d'edificacions, ja que són econòmics, lleugers, aporten diferenciació i compleixen amb les exigències i normatives actuals.

En aquesta ocasió i pel seu disseny, els nostres panells ofereixen  singularitat estètica i protecció solar.

Més imatges d'aquesta obra en la nostra galeria fotogràfica
 

 


La retirada d'un símbol
20/06/2012
Després de més de quatre dècades de treball a la nostra empresa, el nostre cap de vendes, el Sr Antonio Lanuza s'ha jubilat.

Se’n va un bon professional i sobretot una gran persona, tot un símbol a la nostra empresa. Exemple de compromís, lliurament, honestedat i bon amic.

Volem agrair l'excel·lent tasca duta a terme durant tots aquests anys i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa que emprèn.
 

 


El Poliesportiu d'Olot ja està en ple funcionament
18/06/2012
Les quatre façanes d'aquesta obra estan realitzades íntegrament amb els nostres Sistemes de Policarbonat Cel·lular i el panell R 2540-4.

Aquesta obra, és ja un referent a la ciutat d'Olot (Girona), s'integra a la perfecció amb l'entorn i s'adapta a les necessitats sol·licitades pels arquitectes.

Els convidem a contemplar les imatges de la nostra galeria fotogràfica.
 

 


Finalitzades les obres del poliesportiu IFNI de Sevilla amb el nostre panell R 2530-4
13/06/2012

Molt proper al camp del futbol de Betis (Benito Villamarín), s'ha construït el poliesportiu IFNI de Sevilla.

Per complir amb les exigències tèrmiques i lumíniques, necessàries per a la pràctica de l'esport en el seu interior, s'ha seleccionat el nostre panell R 2530-4 en Opal, de 500 mm d'amplària i 30 mm de gruix, amb una transmissió tèrmica de 1,90 W/m2 K i una transmissió lluminosa del 55%. Valors ideals per poliesportius, pavellons i centres educatius.

 

 


Benvinguts al bloc d’ IRPEN.
11/06/2012

Avui posem en marxa el BLOC d’ IRPEN ( http://irpen.wordpress.com ). Amb ell busquem un canal de comunicació directe, periòdic i eficaç amb tots vostès.

El nostre BLOC neix amb una clara vocació de presentar novetats, aportar idees i informar de solucions tècniques que els ajudin en el seu treball diari.

Us convidem a afegir el bloc als preferits del seu navegador i a subscriure’s per estar puntualment informat de les nostres publicacions.

 

 


Finalitzades les obres del Col · legi Sant Joan Evangelista de Torrejón de Ardoz
22/05/2012

A IRPEN ens sentim orgullosos d'haver estat participis d'aquesta obra tan singular, eficient i creativa.

 

Tal i com ho descriuen els arquitectes de Traza Arquitectura: "Aquest projecte és la síntesi de tots els prototips anteriors sobre col·legis amb forma de creu que han experimentat. En aquest cas s'optimitza la forma, i es crea una espina dorsal de comunicacions, mentre que les aules i tallers es troben situades en les pastilles transversals. en aquest senzill esquema s'estudia el comportament bioclimàtic de l'edifici, absorbint la calor dels raigs de sol a l'hivern i provocant una ventilació creuada a l'estiu, per refrescar. Les façanes de POLICARBONAT doten l'edifici d'una imatge contemporània: transparència, llum, alta tecnologia, modernitat, ... és un col·legi pensat per als nens del s. XXI ".

 

Els prop de 3.000 m2 de façanes de POLICARBONAT CEL·LULAR d’ IRPEN, R 2540-4 i R 2540-6, amb les seves característiques de transmissió solar, tèrmica i acústica, a més de per la seva resistència al foc i compliment del CTE, juntament amb l'equip de experts muntadors, han estat la peça clau perquè confiessin en els nostres materials, obtenint els resultats esperats i desitjats.

 

Ampli reportatge fotogràfic a la nostra galeria fotogràfica.

 

 


Remodelació d'una oficina a Barcelona amb els SISTEMES DE POLICARBONAT CEL·LULAR D’ IRPEN
15/05/2012

En aquest projecte l'arquitecte va apostar per la fusió entre l'origen, sostres, terres i parets en el seu estat més pur i la modernitat que ofereixen els nostres panells R 2216-2 en incolor, proporcionant un aire industrial i sofisticat al despatx, aïllant la cuina -office de la zona de treball.

 

Aquest panell és ideal per a aplicacions interiors com aquesta, permet dividir espais i compartimentar sales, facilitant l'entrada de llum a l'interior, sent una solució econòmica, senzilla i original.

 

Ampli reportatge fotogràfic a la nostra galeria fotogràfica.

 

 


METACRILAT i art (Francisco Carmona)
09/01/2012

Nascut a Bobadilla, Màlaga l'any 1966 Francisco Carmona (L'artista canalla) és un creador que ha desenvolupat una tècnica per crear escultures de METACRILAT esculpit amb eines tradicionals.

En l'àmplia col·lecció de Francisco Carmona podem trobar obres originals en diferents formats i estils que són el reflex de les seves inquietuds artístiques.


Un cop més veiem com el METACRILAT serveix al món de l'art sent el vehicle utilitzat pels creadors per plasmar les seves obres.

 

 


NOVETAT. Plaques de ROVILUX gravades
23/04/2012

Les noves plaques de ROVILUX (Polièster reforçat amb fibra de vidre) presenten un aspecte nou que les doten d'un alt confort visual i una alta durabilitat.

La capa de protecció Gel Coat de nova formulació en la seva cara exterior li confereix major protecció i li brinda major resistència a la intempèrie, prolongant així la seva durabilitat.

El gravat a la cara interior li dóna a la placa una aparença totalment nova permetent a l’ hora una major difusió de la llum.

 

 


Materials IRPEN a la Universitat Autònoma de Madrid
29/02/2012